Αρχική Κοινωνικά Δήμος Σιντικής : Στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου εορτάστηκε η «Ημέρας της Δικαιοσύνης»

Δήμος Σιντικής : Στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου εορτάστηκε η «Ημέρας της Δικαιοσύνης»

από ttt

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε δοξολογία στον

Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου, για τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, προστάτη των Ελλήνων νομικών. Ο Άγιος της Ορθοδοξίας, προστάτης των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος, τιμήθηκε από σύσσωμο τον δικηγορικό κόσμο του Νομού Σερρών.

 

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Απασχόλησης Σταυρούλα Αργυροπούλου, τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Γεώργιο Τσίντσιο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ Παύλο Κορωνίδη.

Τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών αντιπροσώπευσε ο Πρόεδρος του Παναγιώτης Καρίπογλου, ο οποίος παρέλαβε μία αναμνηστική εικόνα της Παναγίας από τον Αρχιμανδρίτη π.Προκόπιο, ενώ τόνισε στο χαιρετισμό του, «την σπουδαιότητα της αντιπροσώπευσης ενός σπουδαίου κλάδου, που είναι η υπεράσπιση της νομοθεσίας».

Παρευρέθηκε επίσης η Διοικητική Προϊσταμένη Εισαγγελίας Σερρών Τάνια Δημητρακοπούλου και ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Δημήτριος Βακάλης.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης, απηύθυνε καλωσόρισμα επισημαίνοντας «τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει στο δικηγορικό λειτούργημα, ως ένα επάγγελμα που από τα αρχαία χρόνια υπηρετούσε το Σύνταγμα και τους πολίτες.»

 
  

Σχετικά Άρθρα