Αρχική Πολιτική ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕEΠ – ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕEΠ – ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

από user1

 Πριν από 48 χρόνια, ιδρύθηκε η παράταξη που έθεσε τα θεμέλια της μακροβιότερης και πιο σταθερής Δημοκρατίας που γνώρισε ο τόπος μας.Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί, για την πορεία του έθνους μας, το κόμμα των μεγάλων αποφάσεων και των ιστορικά δικαιωμένων επιλογών.

Που δυνάμωσε την Ελλάδα και την οδήγησε στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.Για τη συλλογική μας μνήμη, είναι η παράταξη εκείνη που κατοχύρωσε δημοκρατικές ελευθερίες και κατήργησε αποκλεισμούς.Για την εξέλιξη της κοινωνίας μας, σηματοδοτεί τον ιστορικό σταθμό που έβαλε τέλος στο διχασμό και τις ακρότητες του παρελθόντος.Το οραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαό , Την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της. Την Πολιτεία με τους Πολίτες της, Την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, Την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό,

Την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη,αποτελεί την πολύτιμη παρακαταθήκη  προς τις επόμενες γενεές. Μια παρακαταθήκη σύνεσης, μετριοπάθειας και προσήλωσης στο εθνικό συμφέρον.Η μεγαλύτερη δικαίωση της παράταξής αυτής έρχεται διαχρονικά  από τους πολιτικούς της αντιπάλους .Με την κληρονομιά αυτή, η παράταξή μας καλείται να σταθεί υπεύθυνα. Ιστορικό της χρέος να αγκαλιάσει  την κοινωνία και τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Πατριωτικό της καθήκον της να εγγυηθεί  την ανασύνταξη της χώρας και την εθνική ανασυγκρότηση. Διαχρονική της αποστολή να αμβλύνει την πόλωση και να διατηρήσει  την ομοψυχία μεταξύ των Ελλήνων. 

                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

                                                              Θεόδωρος Καμπούρης

 
  

Σχετικά Άρθρα