Αρχική Αθλητικά Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Βαλκανικό και Ελληνικό Πρωτάθλημα με 160 συμμετοχές

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Βαλκανικό και Ελληνικό Πρωτάθλημα με 160 συμμετοχές

από ttt
Δυνατο τριήμερο στις Σέρρες αφου από τον αγώνα ταχύτητας αυτόν κρινόταν το Βαλκανικό και το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η Λ.Α.Μ.Σ αποδεικνύεται η Λέσχη των Πρωταθλητών του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και θα αρχίσω από την χθεσινή διοργάνωση.
Στα <<ψηλά>> γνωρίζαμε ποιοί θα πρωταγωνιστήσουν αφού από τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά βλέπαμε οι διαφορές να ειναι μεγάλες και τα φαβορί ακλόνητα. Σαφώς και το ρεκόρ πίστας έγινε σε αγώνα κανονικό και όχι σε δοκιμαστικά. Σε εναν ανεπανάληπτο αγωνα πριν covid εποχής ο μαθητής του Βούλγαρου πολυ-πρωταθλητη Karantyonov  εκμεταλλεύτηκε ένα γλίστρημα του δάσκαλου Choy βγηκε μπροστά και από την πίεση του πρωταθλητή έγραψε το ανεπανάληπτο 1.17! Για να έχουμε ένα μέτρο η AMG MERCEDES από την ομάδα του Βουλγαρου Dontsev που συμμετέχει στο DTM γυρνάει την πίστα στο 1.12 και τα μονοθέσια (F 3) και πρωτότυπα στο 1.08!
Το τριήμερο ο Choy δεν είχε αντίπαλο αφου ο συνεχως καλύτερος Καρακώστας έχανε μισό δευτερόλεπτο στα δοκιμαστικά και όποτε κατέβαζε έμπαινε ο Βουλγαρος και αυξανε την διαφορά.
Η προσοχή των περισσοτέρων από εμας ήταν στραμμένη στις τρεις συμμετοχές της ΛΑΜΣ που διεκδικούσαν βαθρο και θέση στο Ελληνικό και Βαλκανικό πρωτάθλημα. Ο κ. Σταγκος εγραψε καλούς προσωπικούς χρονους  αλλα υπολείπεται ακόμη από τον υψηλό συναγωνισμό κατι που σιγουρα θα επιτευχθεί με την συνεχή προπόνηση.
Ο κ. Μπεγνής πίεσε όσο μπορούσε πέρασε ένα ευχάριστο τριήμερο και τερμάτισε δεύτερος.Ο 16χρονος Καμζέλης ηταν ψυχραιμος παρα το αγχος του Πρωταθλήματος Ελλάδος οδήγησε επαγγελματικά παρά το νεαρό της ηλικίας και κέρδισε την πρωτη θεση στο Ελληνικό πρωτάθλημα και το Πρωτάθλημα Ελλάδος και την δευτερη στο Βαλκανικό.
Σήμερα βρισκεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρων και ειδικά στην πίστα Moto Cross ο τρίτος πρωταθλητής Ελλάδος και μελος της ΛΑΜΣ κ.Πρίμος.
Αφήσα τελευταίο τον Πασχάλη Χατζημάρκο ο οποίος έσπασε φέτος αρκετά ρεκόρ Αναβασεων με το θηριώδες EVO, οδήγησε αέρα στο εξωτερικό με διάκριση κέρδισε την κατηγορία του στο Ράλι των Θεών και ετοιμαζόμαστε να τον θαυμάσουμε με τα χρωματα της Εθνικής Ελλάδος στην Γαλλία. Ν α ειστε σίγουροι ότι θα του κάνουμε ενα ιδιαίτερο αφιέρωμα τον βλέπετε και τον ακούτε εξ΄άλλου στα μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ
 https://www.otavoice.gr/

 

 
  

Σχετικά Άρθρα