Αρχική Παραπολιτικά Βάζει τον πήχυ στον Ανδρουλάκη ο Α. Λοβέρδος

Βάζει τον πήχυ στον Ανδρουλάκη ο Α. Λοβέρδος

από ttt

Η στήλη είχε προβλέψει πως η πτώση –μικρή μεν, αλλά πτώση- που θα εμφάνιζε το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις θα επέτρεπε σε στελέχη του κόμματος να θέσουν θέμα για τις πολιτικές που ακολουθούνται!

 

Έγραφαν, μεταξύ άλλων, τα «Παιχνίδια Εξουσίας» στις 21 Σεπτεμβρίου:

«Οι επιτελείς του Μαξίμου, μάλιστα, γνωρίζουν πως χωρίς την πρόκληση εσωκομματικής γκρίνιας ο διεμβολισμός του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πετύχει στο βαθμό που χρειάζεται για να αυξήσει τα ποσοστά της η Νέα Δημοκρατία.

Έμπειρα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ωστόσο, «μαντεύουν» τι θα επιχειρηθεί!

Στις προσεχείς δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει να εμφανίζει σε κάθε δημοσκόπηση μια μικρή πτώση- να μισή μονάδα, 0,75% κοκ. Έτσι θα «νομιμοποιηθεί» μια γκρίνια που θα έρχεται «από τα έξω προς τα μέσα»: Γιατί δεν αποδίδει η πολιτική μας, μήπως θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε τόσο με τις υποκλοπές, μήπως οξύνουμε πολύ το μέτωπο προς την κυβέρνηση τη στιγμή που πολλοί ψηφοφόροι μας είναι …φιλομητσοτακικοί (!!!) κοκ!

Λογικά τα όσα λένε- τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν μεγάλο κόμμα, στον Συνασπισμό και γενικότερα στην αριστερά.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι πώς προεξοφλούν πως οι δημοσκοπήσεις θα τους δείχνουν μισή μονάδα κάτω κάθε φορά! Μάντεις είναι;»

Τελικά, οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδειξαν αυτή τη μικρή πτώση που …προεξοφλούνταν.

Και ήδη ο Ανδρέας Λοβέρδος υπενθυμίζει πως ο ίδιος τόνιζε την ανάγκη και τη δυνατότητα για διπλασιασμό των ψήφων του ΠΑΣΟΚ. Ο πήχυς για τον Νίκο Ανδρουλάκη μπαίνει ήδη…

 https://www.ieidiseis.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα