Αρχική Κοινωνικά Ποιες ώρες αποφασίζει η κυβέρνηση να μας σβήνει τα φώτα

Ποιες ώρες αποφασίζει η κυβέρνηση να μας σβήνει τα φώτα

από ttt

Μετά από τις ανακοινώσεις για υποχρεωτική μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 5-10%, αλλά και της επιδότησης αυτών που θα προχωρήσουν σε μείωση κατά 15%, ανακοινώθηκαν σήμερα οι συγκεκριμένες ώρες «αιχμής».. κατά τις οποίες η κυβέρνηση θα μας «κόβει» το ρεύμα.

Το ελληνικό σχέδιο περιλαμβάνει τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά μεταξύ τις 13:00 έως 16:00 και από τις 20:00 έως 22:00 το βράδυ. Δηλαδή η κυβέρνηση «προτρέπει», με το μέσο των επιδοτήσεων, τους καταναλωτές να μένουν για 5 ολόκληρες ώρες της ημέρας χωρίς ρεύμα και μάλιστα εν μέσω χειμώνα!

Ουσιαστικά λέει στους Έλληνες πολίτες, ή θα «παγώσετε» και θα πάρετε όπως το «τυράκι» που είναι η επιδότηση, ή θα ζείτε αξιοπρεπώς αλλά θα πληρώνετε μέχρι να φτωχοποιηθείτε εντελώς!

Ήδη στο λεκανοπέδιο Αττικής τις τελευταίες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποιεί εκτεταμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, τις οποίες μάλιστα τις χαρακτηρίζει ως «προγραμματισμένες» καθώς έχουν προκληθεί μεγάλες ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των κυρώσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην Ρωσία.

Η πτώση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων είναι ήδη εντυπωσιακή και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη εξαιτίας των κυρώσεων της  Δύσης και της Ελλάδας στην Ρωσία.

Αυτή η τακτική με τις επιδοτήσεις που επιλέγει η ελληνική κυβέρνηση είναι γνωστή όταν θέλει να επιβάλλει κάτι, που μάλιστα είναι και πενιχρές. Θυμίζουμε το Freedom Pass για τους νέους μέχρι 25 ετών που λάμβαναν 150 ευρώ αν εμβολιαζόντουσαν… Αλλά και το αντίθετο, δηλαδή την τακτική των προστίμων για τους άνω των 60 που παρέμεναν ανεμβολίαστοι.

 https://fonaklas.blogspot.com

 
  

Σχετικά Άρθρα