Αρχική Κοινωνικά Οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις πρεσβειών που φέρουν τη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων σε απόσταση 6-7 μονάδων!

Οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις πρεσβειών που φέρουν τη διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων σε απόσταση 6-7 μονάδων!

από ttt

Μαθαίνω ότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εκ των έσω που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, βάσει «μυστικών» δημοσκοπήσεων που έχουν διενεργήσει ξένες πρεσβείες και διεθνή κέντρα αποφάσεων, στις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη, η απόσταση που χωρίζει το πρώτο με το δεύτερο κόμμα στην πρόθεση ψήφου έχει περιορισθεί στις 6 με 7 ποσοστιαίες μονάδες!

 

Έγκυροι κύκλοι με βαθιά γνώση του παρασκηνίου και με άμεση πρόσβαση σε διπλωματικές πηγές επισημαίνουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει των σχετικών ευρημάτων, η ΝΔ φέρεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξης του 30% -31% στην πρόθεση ψήφου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με ποσοστό της τάξης του 24%-25%!

Λένε μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι, ότι η διαφορά αυτή θα μπορούσε να είχε μειωθεί περαιτέρω, αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμφάνιζε ένα αρνητικό πρόσωπο απέναντι στην αγορά και τις επιχειρήσεις, διαμορφώνοντας για το κόμμα του μια παλαιού τύπου αριστερή – κρατική αντίληψη που δεν συνάδει με τα δεδομένα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας και «τρομάζει» επιχειρηματίες και opinion makers!

Από κει και πέρα, βάσει των ευρημάτων των «κρυφών» και «μυστικών» δημοσκοπήσεων που διενεργούν τα διεθνή κέντρα αποφάσεων, το 95% των ερωτηθέντων φέρεται να συναρτά την ψήφο του με το ζήτημα της ακρίβειας, το 85% επηρεάζεται από την ευρύτερη οικονομική κρίση, ενώ για το θέμα των παρακολουθήσεων, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης είναι πολύ περιορισμένο και συμπυκνώνεται σε ένα στενό πολιτικό πυρήνα και όχι στη μάζα της κοινωνίας!

 https://radar.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα