Αρχική Παραπολιτικά ΝΟΔΕ Σερρών : Μήνυμα ενότητας από Κώστα Καραμανλή

ΝΟΔΕ Σερρών : Μήνυμα ενότητας από Κώστα Καραμανλή

από ttt

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Σέρρες .Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Σερραίος υπουργός υποδομών και μεταφορών κ Κώστας Καραμανλης .Ο οποίος υποδέχθηκε θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη , στέλνοντας μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ΝΔ

  Το ρεπορταζ του ΣΚΑΙ
Τον Πρωθυπουργό καλωσόρισε ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε: «Κύριε Πρόεδρε καλώς ήρθατε στην πόλη των Σερρών, καλώς ήρθατε στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μια γροθιά μαζί σας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με ομοψυχία κυρίως και με ενότητα, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, αλλά και όλοι Έλληνες.

Σήμερα είχαμε τη χαρά με τον Πρόεδρο και τους αγαπητούς συναδέλφους να επισκεφθούμε τρία σημαντικά έργα που έχουν γίνει στον τόπο μας. Μαζί με όλα τα άλλα έργα που γίνονται και στις Σέρρες και στη Βόρεια Ελλάδα, η Ελλάδα και η Βόρεια Ελλάδα αφήνει το χθες πίσω της και γι’ αυτό έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Διότι ο Πρόεδρος ήταν πάντα δίπλα σε όλους μας για να κάνουμε αυτό το έργο πραγματικότητα. Για άλλη μία φορά κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας, σας ευχαριστούμε όλοι οι συνάδελφοι, όλοι βουλευτές, ο Δήμαρχος, ο οποίος είναι συνεργάτης πολύτιμος, και σας ευχόμαστε καλό κουράγιο για το υπόλοιπο των πολλών χρόνων που θα έχετε μπροστά σας».

 
  

Σχετικά Άρθρα