Αρχική Κοινωνικά ΚΕΔΗΣ : 70 τσάντες με σχολικά είδη δόθηκαν σε παιδιά ευπαθών οικογενειών

ΚΕΔΗΣ : 70 τσάντες με σχολικά είδη δόθηκαν σε παιδιά ευπαθών οικογενειών

από ttt
Περισσότερες από 70 τσάντες με σχολικά είδη δόθηκαν σήμερα σε παιδιά ευπαθών οικογενειών του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο της δράσης “Δώρισε σχολικά – Χάρισε χαμόγελα, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και τον Σύλλογος Σερραίες Μανούλες.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη πρωταρχικός σκοπός είναι η ηθική και η υλική αρωγή των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με γνώμονα πάντα την αγάπη για το παιδί.
Παράλληλα η κ. Παλάζη ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους που συνέδραμαν , ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς σχολική τσάντα, μεταξύ των οποίων τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σερρών, την Πρόεδρο κ. Φραγγεδάκη Διαμάντω και τα μέλη της Ε.Γ.Ε. Σερρών, την Πρόεδρο κ.Βασιλική Χατζηφωτάκη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτάρεως, την Διεύθυνση της αλυσίδας καταστημάτων Yuppie Toy’s, το κατάστημα της κ. Φιλίτσας Γκόβρανου στο Ν. Σκοπό, τα βιβλιοπωλεία Γραμμή και Σωτηροπούλου, τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών της Φωτεινής Άτσαλου και της Χρύσας Τσομπανίδου “Success” καθώς και τους εργαζομένους του Public στις Σέρρες.
Με τη σειρά της η Πρόεδρος του συλλόγου “Σερραίες μανούλες” κ. Βασιλική Πέτσα ανέφερε ότι οι Σερραίες μανούλες πάντα συνδράμουν σε τέτοιου είδους προσπάθειες, που έχουν ως σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά και ευχαρίστησε την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. για την όλη διοργάνωση.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα