Αρχική Οικονομία Δήμος Βισαλτίας : Πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου στη SEREXPO 2022

Δήμος Βισαλτίας : Πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες για συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου στη SEREXPO 2022

από ttt

Ο Δήμος Βισαλτίας ανακοινώνει την συμμετοχή του στη SEREXPO 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί 21-25 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» στις Σέρρες και καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του.

 

Ο Δήμος Βισαλτίας στηρίζει για ακόμη μια χρονιά τον συγκεκριμένο θεσμό, υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  τους, στους χιλιάδες επισκέπτες.

Με την συμμετοχή του ο Δήμος προβάλλει τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής μας και δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναδείξουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Δήμου Βισαλτίας στην SEREXPO2022, με ενημερωτικό υλικό και προβολή των προϊόντων τους, να το δηλώσουν τηλεφωνικά  στο τηλ. 2322353441 στην κ. Ιωαννίδου Λένια,  έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και κατά τις ώρες 9:00π.μ.-13:00μ.μ.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα