Αρχική Αθλητικά Δήμος Βισαλτίας : Προκήρυξη 1ου ποδηλατικου γύρου Νιγρίτα 18/9/2022

Δήμος Βισαλτίας : Προκήρυξη 1ου ποδηλατικου γύρου Νιγρίτα 18/9/2022

από ttt

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στo πλαίσιo του Κυπέλλου Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, τον «1o ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ», αγώνα Αντοχής στις κατηγορίες Ανδρών 17+(ελίτ/νέοι/έφηβοι), Παίδων, Κορασίδων, και OPEN.
Οι αγώνες θα γίνουν στη ΝΙΓΡΙΤΑ Σερρών σε συνεργασία με τον Δήμο Βισαλτίας και το ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής ΜΑκεδονίας – Π.Ε. Σερρών.
Περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

 

Συνημμένα:
1. Προκήρυξη του Κυπέλλου Δρόμου «1ος Ποδηλατικός Γύρος Βισαλτίας» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/9/2022 στη Νιγρίτα του Ν. Σερρών, στις κατηγορίες Ανδρών 17+ (ελίτ/νέοι/έφηβοι), Παίδων,Κορασίδων & OPEN.
2. Χάρτες και υψομετρικά των διαδρομών.
3. Δήλωση συμμετοχής, η οποία πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη μέχρι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο email: [email protected]
Προσοχή: Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να σταλεί σε μορφή όπως επισυνάπτεται (όχι pdf – όχι φωτογραφία – όχι σκαναρισμένη) με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία.
4. Την υπεύθυνη Δήλωση για την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τον covid–19, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί από τον αρχηγό της ομάδας.

 
  

Σχετικά Άρθρα