Αρχική Πολιτική Δήμος Αμφίπολης : Το ευχαριστώ της δημοτικής αρχής στον υπουργό Κώστα Καραμανλή

Δήμος Αμφίπολης : Το ευχαριστώ της δημοτικής αρχής στον υπουργό Κώστα Καραμανλή

από ttt
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο σχολικό συγκρότημα Πρώτης. Με δελτίο τύπου η δημοτική αρχή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον υπουργό υποδομών και μεταφορών Κώστα Καραμανλη . Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου <<

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον συντοπίτη μας Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για την ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του έργου.
Ως Δημοτική Αρχή, αλλά και ως πολίτες του Δήμου Αμφίπολης, είμαστε ευγνώμονες.>>
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Όπως είχε προγραμματιστεί οι εργασίες στο σχολικό συγκρότημα της Πρώτης του Δήμου Αμφίπολης ολοκληρώθηκαν.
Συγκεκριμένα:
1)Ανακατασκευάστηκαν οι στέγες όλων των κτιρίων του συγκροτήματος.
2)Αντικαταστάθηκαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα με ενεργειακά αναβαθμισμένα και τοποθετήθηκε θερμομονωτικό υλικό στα τοιχώματα.
3)Έγιναν ελαιοχρωματισμοί στους εξωτερικούς τοίχους των κτιρίων.
4)Τέλος, ολοκληρώνεται και η ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου.
Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε κατόπιν αιτήματος του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Παιδείας κ. Χαρισιάδη Δημητρίου, με τη στήριξη του Δημάρχου Αμφίπολης κ. Στέργιου Φραστανλή, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα φέρνοντας κλιμάκιο της ΚΤΥΠ Α.Ε. Το έργο προϋπολογισμού 800.000 ευρώ δρομολογήθηκε άμεσα και οι μηχανικοί της ΚΤΥΠ Α.Ε. σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, Τεχνικών Έργων κ. Πατσιά Ελένη και Οικονομικών-Παιδείας κ. Χαρισιάδη Δημήτριο, παρέδωσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένα σχολείο “κόσμημα” στον Δήμο Αμφίπολης.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον συντοπίτη μας Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή για την ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του έργου.
Ως Δημοτική Αρχή, αλλά και ως πολίτες του Δήμου Αμφίπολης, είμαστε ευγνώμονες.


 

 
  

Σχετικά Άρθρα