Αρχική Κοινωνικά ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

από ttt
Ο κομουνισμός κάποτε ήταν παράνομος. Σήμερα, όχι. Γιατί; Επειδή στις ανθρώπινες κοινωνίες σήμερα ισχύει αυτό, αύριο το αντίθετο. Όχι απλώς το άλλο, το διαφορετικό, αλλά το εντελώς αντίθετο.
Παράνομη και καταδικαστέα κάποτε η ομοφυλοφιλία. Σήμερα είναι αποδεκτή. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Επειδή στους ανθρώπους, όχι στα ζώα, σήμερα ισχύει αυτό, αύριο το κόντρα του.
Οι σατανιστές σήμερα είναι οι λεπροί της κοινωνίας. Οι λάτρες του Σατανά – υπάρχουν και τέτοιοι. Ο καθένας με την πίστη του, δεν λες με την τρέλα του, την ανοησία του. Όχι, αυτό. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Δεν ξέρεις αν αύριο θα αντιμετωπίζονται με… κατανόηση, έστω αδιάφορα και οι πιστοί του Σατανά;
Κι εμείς, λένε οι σατανιστές, έχουμε το δικαίωμα της πίστης. Όπως οι πιστοί του Θεού. Εμείς πιστεύουμε στον Διάολο, που για εσάς είναι ο κακός, για εμάς ο σωστός Θεός. Ο αντάρτης του Θεού. Ο αντιστασιακός στην εξουσία του Θεού. Ο επαναστάτης.
Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο καθένας με τη βιόλα του. Άλλος δεν πιστεύει στην ύπαρξη του Θεού, του Σατανά, κανενός. Άλλος αισθάνεται πολύ μικρός, μηδενικός για να έχει γνώμη στις υπερφυσικές δυνάμεις- σύμφωνα με την πίστη των ανθρώπων- τόσο του Θεού, όσον και του Διαβόλου.

Γιατί αυτές οι αράδες σήμερα; Στο Λιτλ Ροκ, στο Αρκάνσας των ΗΠΑ υπάρχει το χάλκινο ιερό άγαλμα του Baphomet (φώτο). Τραγόμορφη φιγούρα που αναπαριστά τον Σατανά. Με ποιο δικαίωμα, λένε οι σατανιστές, Netflix με την Warner Bros, εμφανίζουν το άγαλμα σε ταινία; Προσβάλουν το σύμβολο του Θεού μας, του Σατανά, γι’ αυτό κάνουμε αγωγή ως κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων του Baphomet και ζητάμε 50 εκ. δολάρια από τα κινηματογραφικά στούντιο.

 https://www.apodytiriakias.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα