Αρχική Πολιτική ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

από ttt
Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ανύπαρκτος πολιτικός. Κάποτε Νο 2 στον Σύριζα, μετά τον Τσίπρα. Έσκασε μύτη να μας πει ότι κι αυτός ήταν θύμα παρακολούθησης από το τηλέφωνο του. Αυτή κι αν είναι η αποκάλυψη! Δηλαδή; 
Είμαστε της πλάκας. Αυτή είναι η αποκάλυψη. Έχουμε κόμματα, μάλιστα κυβερνητικά και κρατικές υπηρεσίες σκέτα νούμερα. Τι άλλο να πει κανείς όταν είχαν την αγωνία να μαθαίνουν τι κάνει, με ποιον μιλάει ένας ανύπαρκτος πολιτικός. Ο συγκεκριμένος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Πρώην και για πολλά χρόνια στο ΚΚΕ και στη συνέχεια μ άλλους αγωνιστές της αριστεράς στον Συνασπισμό, που στη συνέχεια άλλαξε ταμπέλα, ονομάστηκε Σύριζα.

Γίνεται κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015 ο Σύριζα και υπουργός ο Λαφαζάνης, ο επικεφαλής της πιο ισχυρής συνιστώσας στο κόμμα. Και τον βάζουν στο πρόγραμμα από την ΕΥΠ, μετά από εντολή του Τσίπρα, του πρωθυπουργού. Απίστευτο. Κρατικές υπηρεσίες να παρακολουθούν έναν πολιτικό εκτός κόλπου. Για την παρασκηνιακή του δράση, Από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Λαφαζάνης αποχώρησε από τον κυβερνητικό Σύριζα, έφτιαξε δικό του κόμμα και εξαφανίστηκε.

 https://www.apodytiriakias.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα