Αρχική Πολιτική Νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ; Μήπως να ψάξετε σε άλλα πρόσωπα;

Νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ; Μήπως να ψάξετε σε άλλα πρόσωπα;

από ttt

Κορυφαίος υπουργός είχε εκτιμήσει πρόσφατα, συνομιλώντας με τον υπογράφοντα, πως «στα δεξιά της ΝΔ από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί ψήφοι, θα βρεθούν και τα πρόσωπα που θα τις εκφράσουν».

 

Μέχρι τώρα, με βάση τις δημοσκοπήσεις, η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου δείχνει ικανή να αυξήσει αισθητά τις δυνάμεις της, ιδίως σε περιοχές της Δυτικής και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ταυτόχρονα, το ακραίο κόμμα του άλλοτε υπαρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Κασιδιάρη, δείχνει δυνατότητες εισόδου στη Βουλή. Για ένα καλό ποσοστό, σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις, το παλεύει και το κόμμα που δημιουργήθηκε με πρόεδρο τον Θάνο Τζήμερο και αντιπρόεδρους τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Φαΐλο Κρανιδιώτη. Αντιθέτως, προβλήματα και φυγόκεντρες τάσεις εμφανίζει η προσπάθεια «γαλάζιων» πρώην υπουργών, κυρίως λόγω των ηγετικών φιλοδοξιών που έχουν –σχεδόν- όλοι!

Ίσως, όμως, κάνουν λάθος όσοι ψάχνουν τον κίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία από το συγκεκριμένο χώρο στα σημερινά σχήματα και πρόσωπα. Ίσως αλλού ξεκινούν οι διεργασίες. Όχι σε «σεσημασμένους» ακροδεξιούς, φυλακισμένους «Χρυσαυγίτες» λόγω ίδρυσης εγκληματικής οργάνωσης ή και σε πρώην «γαλάζιους» υπουργούς . Γενικότερα όχι σε απόστρατους της πολιτικής, αλλά σε ενεργούς, αιρετούς. Εκεί θα είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας…

Β. Σκ.

 https://www.ieidiseis.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα