Αρχική Κοινωνικά Δήμος Σιντικής : Εκδηλώσεις σε Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι

Δήμος Σιντικής : Εκδηλώσεις σε Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι

από ttt

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αχλαδοχώρι, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, παραμονή της εορτής του Προφήτη Ηλία. Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριος τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία του χωριού.

 

 

Ακολούθησε η περιφορά της ιερής εικόνας παρουσία του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και του οικοδεσπότη Προέδρου Βασίλη Τσαβλίδη, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το τρικούβερτο γλέντι που ετοίμασε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδοχωρίου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Κωνσταντίνος Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σιδηροκάστρου Γιώτης Σαββίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Νικολάου, αλλά και πλήθος κόσμου.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΥΔΟΧΩΡΙ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Καρυδοχώρι του Δήμου Σιντικής, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Συλλόγο «Ο Άγιος Αθανάσιος» του χωριού, το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία του Καρυδοχωρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωσή της, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Νικολαΐδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα τους ευχαρίστησε, που συνεχίζουν και στηρίζουν την εκδήλωση, η οποία κράτα τις ρίζες της κοντά έναν αιώνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Κωνσταντίνος Μπουμπας, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης  Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να στηριχθούν οι προσπάθειες των νέων παιδιών που απαρτίζουν το σύλλογο. Επίσης, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιώτης Σαββίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Νικολάου, αλλά και πλήθος κόσμου, ενώ την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τη θεία λειτουργία στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία, μέσα σε ένα παραμυθένιο τοπίο στη καρδιά του δάσους.

 
  

Σχετικά Άρθρα