Αρχική Τοπικά Δήμος Σιντικής : 15-18 Ιουλίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΟΥΣΟΒΙΤΗ 2022

Δήμος Σιντικής : 15-18 Ιουλίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΟΥΣΟΒΙΤΗ 2022

από ttt
Παρασκευή 15 Ιουλίου.
18:00 – Καλλιτεχνικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Θα ζωγραφίσουμε με θέμα την “Ειρήνη & το Περιβάλλον” και θα δημιουργήσουμε σχετικές χειροτεχνίες από πηλό. Υπεύθυνη του καλλιτεχνικού workshop είναι η εικαστικός, κυρία Αγγελάκη Ευαγγελία.
21:30 – Προβολή της παιδικής ταινίας “Wall-e”.
Σάββατο 16 Ιουλίου.
10:00 – Πεζοπορία στην κοιλάδα του Κρουσοβίτη.
18:00 – Ομιλία με θέμα “Οικονομία – Οικολογία – Πολιτική”. Εισηγητής ο κύριος Αθανάσιος Μπόικος, μέλος της Κίνησης Πολιτών Σερρών “γη & ελευθερία”.
20:15 – Συναυλία στη πλατεία του χωριού με το “άγριο μέλι” (ελληνικό ροκ).
Ακολουθεί Γλέντι με την Βάσω Βασιλειάδου.
Κυριακή 17 Ιουλίου.
12:30 – Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων και φίλων του χωριού.
19:30 – Ομιλία με θέμα “Βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη σε απομακρυσμένες περιοχές και ο ρόλος της τοπικής κοινωνίας”. Εισηγήτρια η κυρία Χαραλαμπίδου Θένια.
Ομιλία με θέμα “Εικόνες από ένα μέλλον αειφορίας: Η προοπτική του Αχλαδοχωρίου σε ένα ευρύτερο όραμα οικοτουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Σιντικής”. Εισηγητής ο κύριος Τσιλικίδης Ευθύμιος.
22:00 – Προβολή του ντοκιμαντέρ “Βόρεια Εύβοια – το Σχέδιο”. (Θα απευθύνει χαιρετισμό η ομάδα παραγωγής του ντοκιμαντέρ και θα συγκεντρώσουμε χρήματα για την υποστήριξη τους).
Δευτέρα 18 Ιουλίου.
06:00 – Κυνήγι τσαγιού στις πλαγιές του Όρβηλου.
21:30 – Προβολή του ντοκιμαντέρ “Οι κοπρίτες των Σταγιατών” (Θα απευθύνει χαιρετισμό η επιτροπή αγώνα κατοίκων του χωριού Σταγιάτες Πηλίου).
 
  

Σχετικά Άρθρα