Αρχική Πολιτική Σωματείο πρώην Αυτοδιοικητικών Σερρών: Θα λειτουργούμε υποστηρικτικά

Σωματείο πρώην Αυτοδιοικητικών Σερρών: Θα λειτουργούμε υποστηρικτικά

από ttt

Με κύριο στόχο να σταθούν υποστηρικτικά στους

λειτουργούς της Τ.Α της Π.Ε Σερρών, πρώην αυτοδιοικητικοί προχώρησαν στη δημιουργία Σωματείου διατελεσάντων δημάρχων, κοινοταρχών, μελών των δημοτικών – κοινοτικών Συμβουλίων της Π.Ε Σερρών και ήδη με απόφαση του Δήμου Σερρών παραχωρείται του μεγάλο γραφείο, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της πρώην ΤΕΔΚ Ν.Σερρών, για να αποτελέσει την έδρα του Σωματείου τους.

 

«Προχωρήσαμε στη δημιουργία του Σωματείου για να ξαναβρεθούμε μεταξύ μας, να σταθούμε υποστηρικτικά, έχουμε κατά νου να διοργανώσουμε ημερίδες με θεματικές ενότητες, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιούμε και αν θέλουν οι Δήμαρχοι να τα αξιοποιούν» είπε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο πρώην Δήμαρχος Στρυμονικού Ισαάκ Ρίζος, που πρωτοστάτησε στο εν λόγω εγχείρημα.

Ήδη υπήρξε πρόσφατα μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη του κ. Ρίζου και του πρώην Αντιδημάρχου και πρώην πρόεδρου της ΔΕΥΑΣ κ. Στέλιου Σαουλίδη , όπου αμέσως μετά ο δήμαρχος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι τους διαβεβαίωσε πως « η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε πρωτοβουλία του Σωματείου τους τα μέλη του οποίου έχουν μία συμπυκνωμένη γνώση και εμπειρία η οποία είναι πολύτιμη για τις δράσεις του Δήμου μας».

ertnews.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα