Αρχική Αθλητικά Σέρρες : Δηλώσεις συμμετοχής για το Lailias Night Trail

Σέρρες : Δηλώσεις συμμετοχής για το Lailias Night Trail

από ttt

Από την Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου, ανοίγει η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχών για τον 1ο αγώνα νυχτερινού ορεινού τρεξίματος Lailias Night Trail, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου (ώρα έναρξης 20:30 μ.μ.) στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά Σερρών με αφετηρία και σημείο τερματισμού το χιονοδρομικό κέντρο.

 

Η διαδρομή έχει μήκος 17km έχει λάβει πιστοποίηση από την ITRA και  αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από μονοπάτια και πολύ λιγότερο από δασικούς δρόμους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους μέσα από την ειδική πλατφόρμα του website www.lailiasmountainrunning.gr.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγιεινής αλλά και της διασφάλισης της υγείας των αθλητών, ο σύλλογος ορεινού τρεξίματος «Lailias Mountain Running», αποφάσισε να καθοριστεί όριο συμμετοχών, το οποίο έχει καθοριστεί στους 150 αθλητές.

Όσοι δρομείς ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 12 Αυγούστου που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, καθώς δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ούτε να επιτραπούν εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Lailias Mountain Running Team

Καραμέτσος Χρήστος: 6974032062

Σφίτης Νικόλαος: 6997015070

Χαϊτίδης Απόστολος: 6936639901

Δελεφέρης Μάρκος: 6946645658

 
  

Σχετικά Άρθρα