Αρχική Αθλητικά ΕΠΣ Σερρών : Δύο κατηγορίες με δύο ομίλους η καθεμιά

ΕΠΣ Σερρών : Δύο κατηγορίες με δύο ομίλους η καθεμιά

από ttt
Παρουσία εκπροσώπων πολλών σωματείων του Νομού Σερρών και σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε την Τρίτη 15/06/2022 η Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Σερρών, η οποία και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Elpida Resort. 

Απ’ ό,τι συζητήθηκε μεταξύ της διοίκησης της ΕΠΣ Σερρών και των παραγόντων τον ποδοσφαιρικών σωματίων του Νομού Σερρών, στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023, θα υπάρξουν 2 όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια στην Α Κατηγορία (με 10 ομάδες σε κάθε όμιλο) και 2 όμιλοι στην Β κατηγορία (με 10 ομάδες σε κάθε όμιλο).
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας, οι 5 πρώτοι από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε έναν γύρο των εννέα(9) αγωνιστικών, για να αναδεχθεί ο Πρωταθλητής της ΕΠΣ Σερρών.
Όσο για τις ομάδες που θα υποβιβάζονται από την Α κατηγορία θα είναι τέσσερις(4), ενώ ο προβιβασμός των ομάδων από την Β Κατηγορία στην Α Κατηγορία θα είναι οι δυο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πινάκα του κάθε ομίλου.
Ωστόσο, περιμένουμε επίσημα από την διοργανώτρια αρχή να οριστικοποιήσει και να ανακοινώσει όλο το πλάνο των Πρωταθλημάτων με την  προκήρυξη, που θα επικυρωθεί από την ΕΠΟ.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα