Αρχική Κοινωνικά Δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου για τις καθυστερήσεις στα ψηφοδέλτια και στην κατανομή των ρόλων

Δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου για τις καθυστερήσεις στα ψηφοδέλτια και στην κατανομή των ρόλων

από ttt

Γκρίνιες παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες σε

στελέχη της Κουμουνδούρου, καθώς μετά την εκλογή Γραμματέα και Πολιτικής Γραμματείας το κόμμα «έχει καθίσει» και δεν γίνεται τίποτε πέραν των περιοδειών του Αλέξη Τσίπρα.

 

Επιτροπή ψηφοδελτίων δεν έχει ακόμα συγκροτηθεί, ενώ θεωρείται πολύ δύσκολο να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος έως τον Ιούλιο, όπως έχει δεσμευτεί ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδίως εάν η Κουμουνδούρου θέλει τα ψηφοδέλτια να είναι αξιόπιστα και πολυσυλλεκτικά και όχι αυτά των εκλογών του 2019, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μεγάλη ήττα.
Επίσης, δεν έχουν προχωρήσει οι «χρεώσεις» των μελών της Πολιτικής Γραμματείας  και, όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, μόνη δικαιολογία δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι η γραμματέας Ράνια Σβίγκου κόλλησε κορονοϊό.
«Χάνουμε το μομέντουμ του Συνεδρίου, καθυστερούμε πολύ. Φανταστείτε και να μην πιστεύαμε ότι θα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο» λένε χαρακτηριστικά στελέχη της Κουμουνδούρου.
Σε αυτό το κλίμα, πάντως, η Πολιτική Γραμματεία αναμένεται να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα, ώστε να υπάρχει καταμερισμός ρόλων των μελών της, ενώ θα ανακοινωθεί και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του κόμματος.
 
 https://15minutes.gr/
 
  

Σχετικά Άρθρα