Αρχική Κοινωνικά Δήμος Σιντικής : Πλήθος κόσμου στην γιορτή στην σπηλιά της Αναλήψεως στο Αχλαδοχώρι

Δήμος Σιντικής : Πλήθος κόσμου στην γιορτή στην σπηλιά της Αναλήψεως στο Αχλαδοχώρι

από ttt

Πλήθος κόσμου συμμετείχε σήμερα το πρωί ανήμερα της Αναλήψεως του Κυρίου στο Αχλαδοχώρι, στην Μεγάλη Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Σιδηροκάστρου κ. κ Μακαρίου.

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Σαββίδη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.ΥΑ.ΣΙ. Πάυλο Κορωνίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεωνίδα Νικολάου και τον Πρόεδρο του Αχλαδοχωρίου Βασίλη Τσαβλίδη έδωσαν από νωρίς το παρών στο γραφικό ξωκλήσι που βρίσκεται εντός του επιβλητικού βράχου και παρακολούθησαν την λειτουργία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος όπως κάθε χρόνο παραβρέθηκε στον ναό, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι  συνέρρευσαν για να δουν την θαυματουργή εικόνα της Αναλήψεως που είναι αποτυπωμένη στον ιερό βράχο.

Στην συνέχεια, με την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδοχωρίου, της Τοπικής Κοινότητας και των δεκάδων εθελοντών, ακολούθησε πανηγύρι με γλέντι και άφθονο παραδοσιακό κουρμπάνι που σέρβιραν δωρεάν σε όσους βρέθηκαν στο χώρο.

 
  

Σχετικά Άρθρα