Αρχική Αθλητικά Στις Σέρρες Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Λιόλιος

Στις Σέρρες Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Λιόλιος

από ttt

Η τελική φάση του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στην Κρήτη αποτέλεσε την αφορμή της δημιουργίας θερμών σχέσεων μεταξύ του Προέδρου της ΑΕΣ Βέρρου Κωνσταντίνου και του επικεφαλής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Λιόλιου Ευάγγελου.

 

Στις συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Παναγιώτου Τάσος,  περιστράφηκαν, όπως ήταν φυσικό, γύρω από το μπάσκετ και την ανάπτυξή του.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ γνώριζε για το εγχείρημα της συμπόρευσης των σερραϊκών ομάδων (Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, ΑΕΣ, ΓΣ Σέρρες 2017 & Ακαδημία Λευκώνα) και το επικρότησε. ‘Ακουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες και τις δυσκολίες της υλοποίησης του σχεδίου και πως αυτές ξεπεράστηκαν, από τους εμπνευστές της συμπόρευσης Παναγιώτου Τάσο και Βέρρο Κωνσταντίνο.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τους ΠΕΛΑΡΓΟΥΣ, τον επίσημο σύνδεσμο φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, για τον οποίο ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Λιόλιος σχεδιάζει την ανάπτυξη περαιτέρω συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το ραντεβού των δύο ανδρών ανανεώθηκε για τις Σέρρες! Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να δώσει το παρόν στις Σέρρες στην πανηγυρική τελετή λήξη της αθλητικής περιόδου των Ακαδημιών μπάσκετ του Πανσερραϊκού, μέσα στον Ιούνιο!

 https://www.anexartitos.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα