Αρχική Κοινωνικά ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

από ttt
Ακρίβεια πλάκωσε. Αναμενόμενο. Ανέβηκαν οι τιμές στα βασικά πραγματάκια, κι αυτό είναι το ζόρι. Έχουμε δημοκρατία και να μη ξεχνιόμαστε. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει πως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη μαλακία του. Αυτό θα πει δημοκρατία.
Κατηγορεί την κυβέρνηση η αντιοπολίτευση για την ακρίβεια. Τι εννοούν; Πως φταίει η κυβέρνηση. Πως αν δεν ήταν στο κόλπο η ΝΔ και είμασταν εμείς, τότε δεν θα τολμούσε να σκάσει μύτη η κυρία. Ποια κυρία; Ποια άλλη, γι’ αυτή που συζητάμε. Για την πουτάνα την ακρίβεια.
Μολαμε σοβαρά; Πολύ σοβαρά μιλάει η αντιπολίτευση, θα της έκοβε τα πόδια της κυρίας. Δυστυχώς, όμως, με Μητσοτάκη ήταν επόμενο να αγοράζουμε τα ίδια πράγματα με περισσότερα λεφτά. Καλά να πάθετε που ψηφίσατε Μητσοτάκη κι όχι Τσίπρα.
Αυτό είναι. Και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση ο Μητσοτάκης, και δεν θέλει. Αυτό που θέλει είναι να πάρουν φωτιά οι τιμές διότι αυτό συμφέρει την πολιτική του. Είναι με το κεφάλαιο, όχι με τον λαό. 
Να σοβαρευτούμε. Δεν θα υπήρχε ακρίβεια με Τσίπρα. Την πατήσαμε που δεν τον ψηφίσαμε. Και θα είναι μεγάλη γκέλα αν δεν τον ξαναφέρουμε στην κυβέρνηση. Υπομονή μέχρι να γίνουν οι εκλογές και ξαναβρεθούμε στα ίσα μας.
 https://www.apodytiriakias.gr
 
  

Σχετικά Άρθρα