Αρχική Κοινωνικά Σε στενό κύκλο το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή ( φωτο )

Σε στενό κύκλο το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή ( φωτο )

από an

Στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» στη Φιλοθέη έγινε το μνημόσυνο για τα 24χρόνια από τον θάνατό του

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, λιγοστοί φίλοι και οι επιστήθιοι συνεργάτες του «Εθνάρχη» έδωσαν σήμερα το παρόν στο Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμιετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη του, καθώς αυτό πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», στη Φιλοθέη.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Με τη συμπλήρωση 24 χρόνων φέτος από την απώλεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε στις 23 Απριλίου 1998, στην επιμνημόσυνη δέηση παρευρέθηκαν, οι πρώην Πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, οι Υπουργοί Κώστας Αχ. Καραμανλής και Κωστής Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, λουλούδι και εξωτερικοί χώροιΧατζηδάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρώην Υπουργός, Γιώργος Αλογοσκούφης και η Λίζα Έβερτ.Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και μνημείο

Παρόντες, βέβαια, ήταν τόσο ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», Πέτρος Μολυβιάτης, όσο και ο Αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Καραμανλής, αλλά και ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Θεόδωρος Χαριτόπουλος.

 
  

Σχετικά Άρθρα