Αρχική Οικονομία Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη SEREXPO 2022!

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη SEREXPO 2022!

από ttt
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη SEREXPO 2022! Αυξημένο το ενδιαφέρον εκθετών και φορέων!
Το «σύνθημα» της δυναμικής επανόδου της SEREXPO μετά από δύο χρόνια απουσίας έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαρτίου.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς αφού ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τους εκθέτες για τη μαζική τους συμμετοχή, αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που θέτει για ακόμη μία χρονιά η SEREXPO 2022, ώστε οι Σερραϊκές και όχι μόνο επιχειρήσεις να αποκομίσουν όπως κάθε χρόνο σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή τους και φυσικά να προβληθεί για ακόμη μια φορά ο Νομός μας μέσω του μεγάλου αυτού γεγονότος. Ανακοίνωσε, μάλιστα, τη φετινή συνδιοργάνωση της SEREXPO με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών.
«Είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι για την SEREXPO 2022 η οποία επανέρχεται δυναμικά στις 21 με 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». Η διετής απουσία της λόγω του κορωνοιού ήταν κάτι που μας απογοήτευσε όλους αλλά ελπίζουμε πως η φετινή SEREXPO θα μας ανταμείψει και με το παραπάνω για την απουσία των δύο αυτών χρόνων. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που συμμετέχετε ενεργά σ’ αυτή την προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Μαλλιαράς

 

 
  

Σχετικά Άρθρα