Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : Την Τετάρτη 30/3 η κηδεια του Δημήτρη Σιαμάγκα

Σέρρες : Την Τετάρτη 30/3 η κηδεια του Δημήτρη Σιαμάγκα

από ttt

Η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Σιαμάγκα θα τελεσθεί αύριο Τετάρτη στις 11 ώρα στον ιερό ναό του Άγιου Δημητρίου.Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών η κηδεία θα γινει με δαπάνη του Δήμου Σερρών και τιμές εν ενεργεία Δημάρχου ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του.

\ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με το άγγελμα της αιφνίδιας εκδημίας του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Σερρών Δημήτρη Σιαμάγκα που συνέβη τις πρωινές ώρες, σήμερα, Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών στην έκτακτη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στον εκλιπόντα.

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος ως ακολούθως:

 ΨΗΦΙΣΜΑ:

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Αντιδημάρχου, καλού οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου Δημήτρη Σιαμάγκα.
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην κηδεία του.
  3. Να γίνει η κηδεία με δαπάνη του Δήμου Σερρών και τιμές εν ενεργεία Δημάρχου ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του.
  4. Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα.
  5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  6. Να κατατεθεί στεφάνι από το Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο
  7. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  8. Να αναγνωστεί η παρούσα απόφαση στην Εξόδιο Ακολουθία.
  9. Ο Δήμαρχος να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.
  10. Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση  στην ιστοσελίδα του Δήμου  και να σταλεί στον τοπικό τύπο και  στα  ηλεκτρονικά  ΜΜΕ της πόλης μας.
 
  

Σχετικά Άρθρα