Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με ακρωνύμιο ADRILINK στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Βισαλτίας, πραγματοποιήθηκε το 3ο τοπικό εργαστήριο (workshop) “ΠAPOYΣIAΣH KAI KATAΓPAΦH TΩN TOΠIKΩN ΠPOIONTΩN KAI ΣYNTAΓΩN THΣ TOΠIKHΣ ΓAΣTPONOMIAΣ”. Κρασί, τσίπουρο, ρετσίνα, ελαιόλαδο, αμύγδαλα, βιολογικές ελιές, φουντουκόπαστα, φουντουκοβούτυρο, αμύγδαλοβούτυρο, βιολογικός χαλβάς, ταχίνι, τυριά, γιαούρτια, καριόκα και πονηρό ήταν κάποια από τα προϊόντα του Δήμου Βισαλτίας που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του workshop.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελεί λειτουργίες όπως την αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.