Αρχική Πολιτική ΜεΡΑ25 :Τηλεδιάσκεψη φορέων με τον Κρίτωνα Αρσένη

ΜεΡΑ25 :Τηλεδιάσκεψη φορέων με τον Κρίτωνα Αρσένη

από ttt

Με εκπροσώπους περιβαλλοντικών φορέων του Ν.Σερρών είχε τηλεδιάσκεψη ο Βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου και συζήτησε μαζί τους τα σοβαρά προβλήματα που αναδύονται στο Ν. Σερρών.

Οι φορείς ενημέρωσαν τον κ. Αρσένη για το ενδεχόμενο δημιουργίας λατομείου στον Λαϊλιά, για τη δημιουργία τεράστιου φωτοβολταϊκού πάρκου στο Μενοίκιο, για την πιθανότητα εγκατάστασης μεγάλων αιολικών πάρκων, για την κατάργηση του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης από την κυβέρνηση κ.ά. Οι συμμετέχοντες μίλησαν για την ολομέτωπη και πολύπλευρη επίθεση που δέχεται το περιβάλλον στο Ν. Σερρών και  εκφράσανε την ανησυχία τους για το πού αυτή η επίθεση μπορεί να οδηγήσει.

Ο κ. Αρσένης ισχυρίστηκε ότι αυτές οι επιθέσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με ενιαίες κινηματικές διαδικασίες που θα αγκαλιάζουν όλα τα προβλήματα και όλους τους κατοίκους. Όσο πιο μαζικό είναι το κίνημα αυτό τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να έχει αποτέλεσμα και πως χαμένη είναι μόνο η μάχη που δεν δίνεται.  Τέλος δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Σερραϊκού λαού και θα συνεισφέρει άμεσα, μέσα και έξω από τη βουλή, στον αγώνα για να μπει φραγμός στην οικολογική καταστροφή των Σερρών.

ΜέΡΑ25 Σερρών

 

 
  

Σχετικά Άρθρα