Αρχική Διεθνή Γιατί κοιμότανε ο Πούτιν στην έναρξη των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων

Γιατί κοιμότανε ο Πούτιν στην έναρξη των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων

από an

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου έγιναν στην κινεζική πρωτεύουσα η έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στους οποίους συμμετείχαν 95 χώρες.

 Η Ρωσία, λόγω των διεθνών κυρώσεων που της επιβλήθηκαν σχετικά με σκάνδαλα ντόπινγκ, αναγκάζεται να εμφανιστεί στο Πεκίνο με το όνομα και τη σημαία της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, γράφει ο ρωσικός Ρεπόρτερ.

Συμβολισμός;

Παρών στην τελετή έναρξης ήταν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η αμερικανική τηλεόραση έδειξε τον Ρώσο πρόεδρο να κοιμάται κατά την έξοδο της ουκρανικής ομάδας.

Ο Πούτιν χαιρέτησε την εθνική ομάδα της Ρωσίας όρθιος

Εν τω μεταξύ, οι Ηνωμένες Πολιτείες και μια σειρά από άλλες χώρες έχουν κηρύξει διπλωματικό μποϊκοτάζ των Ολυμπιακών Αγώνων στην Κίνα λόγω του μεγάλου αριθμού περιπτώσεων παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα. 

Το μποϊκοτάζ σημαίνει ότι τους αγώνες δεν θα επισκέπτονται κυβερνητικοί αξιωματούχοι αυτών των χωρών – αυτό το διάβημα δεν θα επηρεάσει τους αθλητές.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι σε ένα από τα γήπεδα των Ολυμπιακών Αγώνων, η ουκρανική ομάδα έλαβε θέση μεταξύ των ομάδων των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Πολύ συμβολικό…., σημειώνεται χαρακτηριστικά.

topcor.ru
– https://www.echedoros-a.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα