Αρχική Κοινωνικά Δήμος Σιντικής : Συλλήψεις για κλοπή στα δημοτικά θερμοκήπια

Δήμος Σιντικής : Συλλήψεις για κλοπή στα δημοτικά θερμοκήπια

από ttt

Επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου συνελήφθησαν δύο νεαροί, την ώρα που επιχείρησαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα από τα θερμοκήπια της Δημοσυνεταιριστικής Επιχείρησης του Δήμου Σιντικής.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο νεαροί αθίγγανοι φέρονται να πήγαν στα θερμοκήπια προκειμένου να αρπάξουν χαλκό, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους άντρες του Α.Τ.Σιδηροκάστρου και συνελήφθησαν.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευστάθιος Ζαπρίδης, ο οποίος μετέβη στο Αστυνομικό και επιβεβαίωσε ότι τα κλοπιμαία προέρχονταν από τα θερμοκήπια. Να σημειώσουμε ότι ο κ.Ζαπρίδης είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι και στο παρελθόν είχε σημειωθεί κλοπή στο χώρο των θερμοκηπίων.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να ομολόγησε ότι ευθύνεται και για την κλοπή που είχε σημειωθεί στο παρελθόν στις αποθήκες που διατηρεί ο Δήμος στο Σιδηρόκαστρο.

Για την υπόθεση, αρμόδια να αποφασίσει είναι η δικαιοσύνη, ωστόσο ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ευχαριστεί τους αστυνομικούς του Α.Τ. Σιδηροκάστρου την άμεση κινητοποίηση και εξιχνίαση της κλοπής στα θερμοκήπια, η οποία φέρεται να στάθηκε η αιτία να εξιχνιαστεί και παλιότερη κλοπή στις αποθήκες του Δήμου.

 
  

Σχετικά Άρθρα