Αρχική Διεθνή Αιγύπτιος καθηγητής διεθνών σχέσεων: Ο Πούτιν έπεσε σε παγίδα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ…

Αιγύπτιος καθηγητής διεθνών σχέσεων: Ο Πούτιν έπεσε σε παγίδα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ…

από an

Κάιρο.Ο Δρ  Ασράφ Σίνγκερ, καθηγητής διεθνών σχέσεων, δήλωσε ότι η απόφαση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να αναγνωρίσει  τις δύο νέες δημοκρατίες στην Ουκρανία, θα οδηγήσει σε σημαντικές οικονομικές κυρώσεις, μια παγίδα που έχουν στήσει η Αμερική και το ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας και οι κυρώσεις θα είναι τόσο οδυνηρές  ώστε να καταπνίξουν τη Ρωσία.

Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων διευκρίνισε σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο πρόγραμμα «Τελευταία Λέξη» που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Λάμις αλ Χαντίντι  Lamis στο κανάλι «ON», ότι οι νέες αποφάσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θεωρούνται κερδοφόρες για την Ευρώπη και θα οδηγήσουν σε σοβαρές οικονομικές κυρώσεις.

Ο Δρ  Ασράφ Σίνγκερ επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα καταφύγουν σε άλλες χώρες όπως η Σαουδική Αραβία για την απόκτηση φυσικού αερίου και ενέργειας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε δύο διατάγματα που αναγνωρίζουν την ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ από την Ουκρανία. 

Η τελετή υπογραφής των δύο εγγράφων πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο παρουσία των προέδρων των δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, γράφει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

youm7.com

 https://www.echedoros-a.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα