Αρχική Αθλητικά Πανσερραικος : Δεν …( Χ ) άνει αλλα δεν κερδίζει

Πανσερραικος : Δεν …( Χ ) άνει αλλα δεν κερδίζει

από ttt

Στο  ίδιο έργο θεατές ότι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών . Καθώς ο Πανσερραικος για ένα ακόμη παιχνίδι εμφανίστηκε διπρόσωπος .Κεφάτος μπήκε ο Πανσερραικος στο πρώτο ημίχρονο ( κάτι που συνηθίζει ). 

 

Η πρώτη επικίνδυνη κατάσταση δημιουργήθηκε στο 13 με τον Κόντσι . Στο 18 ο Κανις δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά. Στο 30 ο αέρας στέρησε το γκολ από τον Κανις καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία εξαιτίας του ανέμου και κατέληξε άουτ.

Στο 31 ο Κανις ξανααπείλησε

4η και φαρμακερη για τον Κανις στο 36 καθώς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παντελιάδη 

Στο β ημίχρονο η ιστορία επαναλήφθηκε καθώς τα λιοντάρια έμειναν στα αποδυτήρια .Ο Πιερικος απείλησε στο 50 με σουτ του  Παπαδόπουλου .Στο 57με τον .Σουνταρ και στο 61 με τον  Μπουολι .Οτι δεν κατάφεραν οι παίχτες του Πιερικου ¨¨το κατάφερε ¨¨ άθελα του ο Ζέρης ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Καβουσάκη κάνοντας το 1-1 

Στο 87 ένας πρώην ο Κανούλας παραλίγο να προκαλέσει έμφραγμα καθώς το σουτ που εξαπέλυσε αποκρούστηκε από τον Καβουσακη

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Α.Διγκοζης) Καβουσακης, Κασμεριδης, Δημητρίου, Ζερης, Φουασης, Κρητικός, Μαρκιονι, Ντίαζ, Κοντσι, Μέσι, Κανίς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Γ.Βαζακας) Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμιδης, Εμπουσι, Τόσκας, Γκαγιεχο, Σουνταρ, Χορτσιας, Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Καλαντζης (Ένωση Θεσσαλίας).

 
  

Σχετικά Άρθρα