Αρχική Οικονομία Δήμος Ηράκλειας : Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α.

Δήμος Ηράκλειας : Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Τ.Ε.Β.Α.

από ttt

Διανομή τροφίμων σε άπορους δικαιούχους του

Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στην Ηράκλεια, στην αποθήκη του Αγροτικού Συνεταιρισμού από 8 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

 

Η διανομή θα γίνει από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας, ως Εταίρος  της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής  Ενότητας  Σερρών, στο πλαίσιο του Προγράμματος διανομής  τροφίμων για τους δικαιούχους του  Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ).

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό  Α.Μ.Κ.Α, την αστυνομική τους ταυτότητα  ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους, στην  περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ στην  αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα  ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 23250 28172.

 https://www.ertnews.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα