Αρχική Εθνικά Θέματα Τεράστια η ζημιά της εκκλησίας στο θέμα των εμβολιασμών

Τεράστια η ζημιά της εκκλησίας στο θέμα των εμβολιασμών

από user1

Είναι πλέον διάχυτο σε όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, ότι η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία δεν βοήθησε το κράτος στην προσπάθεια να πειστούν οι πιστοί να εμβολιαστούν και να προφυλαχτούν από τον κορωνοιό. Αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις είδαμε και βλέπουμε ιερείς, μοναχούς αλλά και τους λεγόμενους ”πνευματικούς” να είναι σημαιοφόροι του αντιεμβολιαστικού κινήματος προτάσοντας μάλιστα απέναντι στην επιστήμη διάφορες θεωρίες συνομωσίας αλλά και παραθρησκευτικές ανοησίες σε βαθμό ….κακουργήματος.

Διότι ποια η διαφορά ενός παπά που μέσα σε μια εκκλησία με εκατό πιστούς που εξαπολύει επίθεση κατά του εμβολιασμού μιλώντας για τσιπάκια και αντίχριστους, με έναν ισλαμιστή βοβμιστή αυτοκτονίας που ανατινάζεται μέσα σε ένα πλήθος εκατό ανθρώπων;

Από μικροί πάμε στην εκκλησία και μαθαίνουμε ότι ο Χριστός είναι η αγάπη και η ζωή, ενώ ο σατανάς είναι το μίσος και ο θάνατος.

Γιατί κάποιοι ιερείς θέλουν σώνει και καλά να μας πουν το αντίθετο μιλώντας με λόγια μίσους και φανατισμού κατά της επιστήμης, θυμίζοντας τους Αιρετικούς Καθολικούς του Μεσαίωνα που έκαιγαν στην πυρά …όποιον και όποια δεν καταλάβαιναν;

Μήπως ήρθε η ώρα η Εκκλησία να προστατέψει τους πιστούς της; …. γιατί η ορθόδοξη πίστη δεν κινδυνεύει ούτε από κανέναν ιό, ούτε από κάποιο εμβόλιο.

Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα