Αρχική Ιατρικά Σέρρες: Παπάς 45 ετών με πέντε παιδιά “έφυγε” από κορωνοϊό – Ήταν ανεμβολίαστος

Σέρρες: Παπάς 45 ετών με πέντε παιδιά “έφυγε” από κορωνοϊό – Ήταν ανεμβολίαστος

από ttt

Ο παπα Μιχάλης από τις Σέρρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εδώ και περίπου 15 ημέρες

Ακόμη ένας ανεμβολίαστος ιερέας έφυγε από κορωνοϊό, αυτή τη φορά στις Σέρρες, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και πιστούς του χωριού Γάζωρος. Πρόκειται για τον παπά Μιχάλη ο οποίος ήταν 47 ετών και είχε πέντε παιδιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ιερέας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εδώ και περίπου 15 ημέρες. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στο νεκροταφείο του χωριού.

Συγκινητική η ανάρτηση του πρώην αντιδημάρχου Νέας Ζίχνης Γιώργου Καλαποτλή ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: ««Ένα απόγευμα περνώντας μπροστά από την εκκλησία στο γηπεδάκι πλέον στον χώρο των παλιών νεκροταφειων είδα τον Παπαμιχαλη να έχει δέσει το ράσο πίσω στην μέση του και να παίζει μπάλα με τα πιτσιρίκια του χωριού μας αγόρια και κορίτσια…. Ρε παπά…. αυτά είναι παιδιά… εσύ αν πέσεις πως θα σηκωθείς??? Τι να κάνω Γιώργη… δεν συμπλήρωναν….Έλα χωράς!!!
Δυστυχώς σήμερα έφυγε το πιο ζωντανό κομμάτι του χωριού μας . Χορωδία… βυζαντινή μουσική.. αγιογραφία… κοινωνικό φροντιστήριο..ως και … Ακαδημία ποδοσφαίρου….. και φυσικά η απέραντη αγάπη του για όλους μας και ειδικά για αυτούς που έχουν ανάγκη… τόσο με το συσσίτιο όσο και χίλιους άλλους τρόπους που μόνο αυτός ήξερε.
Σήμερα χάθηκε ότι καλύτερο είχε το χωριό μας …. ο πνευματικός μας πατέρας …. που ακόμα και ανθρώπους που δεν ήταν τόσο κοντά στην εκκλησία, σαν εμένα πχ , ήξερε πως να τους μαλακώσει την καρδιά.
ΠΑΠΆ μου… φίλε μου… συμμαθητή μου … καλό σου ταξίδι!!!
Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου . Ας τους δώσει ο Θεός δύναμη να αντέξουν την απώλεια σου»

 https://www.thestival.gr/

 
  

Σχετικά Άρθρα