Αρχική Κοινωνικά ΚΚΕ Σερρών: Αποχαιρετούμε τον σύντροφο Βασίλη Μουρατίδη

ΚΚΕ Σερρών: Αποχαιρετούμε τον σύντροφο Βασίλη Μουρατίδη

από ttt

Η κομματική οργάνωση Σερρών αποχαιρετά τον

σύντροφο Μουρατίδη Βασίλη, από το Παλαιόκαστρο Σερρών, ένα κομμουνιστή που μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν ανήσυχο πνεύμα, με δημιουργικές πρωτοβουλίες , για το πώς θα γίνει το κόμμα μας πιο ικανό στην εκλαΐκευση της πολιτικής του , στο να γίνουν πιο γέροι οι δεσμοί του με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα
Ο σύντροφος Βασίλης, από μικρό παιδί μεγάλωσε με τα ιδανικά του κόμματος, βιώνοντας το σκληρό ταξικό πρόσωπο του αστικού κράτους, μιας που ο πατέρας του για πολλά χρόνια έζησε μακριά από την οικογένειά του, σε φυλακές και εξορίες

 

Ο Βασίλης εντάχθηκε στο κόμμα από νεαρή ηλικία και δρώντας μέσα στο κίνημα, σε εργατικά σωματεία τόσο της Ολλανδίας, όσο και των Σερρών, δε λύγισε στις δύσκολες στιγμές της ταξικής πάλης. Ήταν άνθρωπος που αγαπούσε το διάβασμα, τις νέες τεχνολογίες. Συμμετείχε ακούραστα σε κάθε δράση του κόμματος και του κινήματος .
Αγαπούσε επίσης, πολύ τη νεολαία και έπαιρνε κουράγιο από αυτήν, όπως από το πρόσφατο διήμερο που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στη Μυτιλήνη. Επεδίωκε να είναι και ο ίδιος παρών παρακινώντας φίλους και συντρόφους για να στηρίξουν την ΚΝΕ.

Αγαπημένε σύντροφε Βασίλη, θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο, να είσαι παρών στις εκδηλώσεις του Κόμματος, στις πορείες, στους λαϊκούς αγώνες, Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια του, τη σύζυγό, τα παιδιά ,τα εγγόνια του.

 

 
  

Σχετικά Άρθρα