Αρχική Κοινωνικά Δήμος Σιντικής : Ενημέρωση από την πολιτική προστασία

Δήμος Σιντικής : Ενημέρωση από την πολιτική προστασία

από ttt

Ανακοινώνεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής ότι, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΣΙ έχει εκδώσει φυλλάδιο, το οποίο ενημερώνει για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού, πλημμυρών, κατολισθήσεων, καταιγίδων και χιονοπτώσεων.

 

Η αποστολή του ενημερωτικού φυλλαδίου έγινε με τους λογαριασμούς του νερού, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι δημότες. Συνολικά απεστάλησαν 27.788 φυλλάδια.

Παρακαλούνται άπαντες να φυλάξουν το συγκεκριμένο φυλλάδιο, διότι τους ενημερώνει για το πως πρέπει να ενεργήσουν σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων και δεν δικαιολογείται να υποστηρίζουν ότι ο Δήμος Σιντικής και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δεν τους ενημέρωσε.

Για οποιαδήποτε περιστατικό ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ευστάθιο Ζαπρίδη (6980893668), είτε στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής Αριστείδη Καραντζούλη (6937179087).

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σιντικής είναι πάντα στο πλευρό των δημοτών για να βοηθήσει σε ότι ζητηθεί.

 
  

Σχετικά Άρθρα