Αρχική Κοινωνικά Δήμος Νέας Ζίχνης : Υλοποίηση του έργου διαμόρφωση πράσινου σημείου

Δήμος Νέας Ζίχνης : Υλοποίηση του έργου διαμόρφωση πράσινου σημείου

από ttt
Υπογράφηκε η σύμβαση υλοποίησης του έργου:”ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ “, μεταξύ του Δημάρχου Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη και της αναδόχου εταιρείας(Δημήτριος Καριώτης), παρουσία του Πολιτικού Μηχανικού Δημήτρη Παπαδάκη, προϊσταμένου της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Το ” Πράσινο σημείο ” θα κατασκευαστεί στο, με αριθμό 2333, αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Νέας Ζίχνης, το οποίο ανήκει διοικητικά στη δημοτική κοινότητα Νέας Ζίχνης.
Πρόκειται για δημοτική έκταση με εμβαδόν 17.725 τ.μ, από τα οποία θα αξιοποιηθούν τα 5.920 τ.μ, για την κατασκευή του “Πράσινου σημείου”.
Στο ” Πράσινο σημείο ” θα συγκεντρώνονται αστικά στερεά απόβλητα που μπορούν να ανακυκλωθούν, ή να επαναχρησιμοποιηθούν, ή να αξιοποιηθούν.
Το “ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ” αποτελεί ένα σημαντικό έργο, στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Νέας Ζίχνης, για βελτιστοποίηση του τρόπου διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων και μείωση του υπολείμματος απορριμμάτων που οδηγείται στο ΧΥΤΥ ΣερρώνΣερρών, με πολλαπλά οφέλη για τους δημότες μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΖΗΣ
 
  

Σχετικά Άρθρα