Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : ¨¨Οικονομικη Ανάσα ¨¨ για 15.000 νοικοκυρια

Σέρρες : ¨¨Οικονομικη Ανάσα ¨¨ για 15.000 νοικοκυρια

από ttt
¨¨ Οικονομική ανάσα ¨¨ ( για 15.000 νοικοκυριά στην πόλη των Σερρών ) ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται η ένταξη στο επίδομα θέρμανσης και όσων χρησιμοποιούν την τηλεθέρμανση .Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Σερρών κ Χρυσάφης η αποδοχή του σχετικου αιτήματος από μέρους του Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη .Ήταν αποτέλεσμα μίας σειράς ενεργειών και της κατάθεσης μίας πλήρως τεκμηριωμένης πρότασης μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ  
 
Ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Σερρών που εξυπηρετεί πάνω από 15.000 χιλιάδες νοικοκυριά!
Επίδομα θέρμανσης για πρώτη φορά και στους χρήστες τηλεθέρμανσης για τον χειμώνα 2021-2022
Στη συνάντηση που είχα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη στο Υπουργείο ενημερώθηκα για την υπό έκδοση ΚΥΑ με την οποία ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Σερρών για την υπαγωγή των καταναλωτών τηλεθέρμανσης στα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσω της χορήγησης επιδόματος θέρμανσης.
Ήταν αποτέλεσμα μίας σειράς ενεργειών και της κατάθεσης μίας πλήρως τεκμηριωμένης πρότασης μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την υπαγωγή στο επίδομα θέρμανσης και της τηλεθέρμανσης, καθώς αποτελεί σχεδόν αποκλειστικό τρόπο θέρμανσης όχι μόνο στις Σέρρες αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τον κ.Σκυλακάκη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, η οποία με την καθοριστική συνδρομή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή οδήγησε σε αυτή την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για 15.000 χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις των Σερρών.
Πολλές ευχαριστίες και στους τοπικούς παράγοντες και ιδιαίτερα τους βουλευτές του νομού Σερρών για όλες τις ενέργειες τους προς την κατεύθυνση της επίλυσης ενός σημαντικού θέματος για την πόλη και τους κατοίκους της.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Σημειώνεται ότι σε ορισμένες περιοχές (Σέρρες, Κοζάνη, Πτολεμαίδα) τηλεθέρμανση συνιστά σχεδόν αποκλειστικό τρόπο θέρμαναης των κατοίκων, οποίοι διαθέτουν σχετικά χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και αντιμετωπίζουν σοβαρές θερμαντικές ανάγκες. Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου στους δικαιούχους του λόγω επιδόματος συμπεριληφθούν συνδρομητές δικτύου τηλεθέρμανσης(που στις Σέρρες ανέρχονται σε 15.000 επιχειρήσεις και νοικοκυριά) δια ρητής αναφοράς του συγκεκριμένου τρόπου θέρμανσης(τηλεθέρμανση) στα σχετικά νομοθετικά κείμενα. Μετά τιμής ΟΔήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος ρυσάφης"

 
  

Σχετικά Άρθρα