Αρχική Εθνικά Θέματα ΝΟΔΕ Σερρών : Σαν σήμερα – Ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος; στην ΝΔ

ΝΟΔΕ Σερρών : Σαν σήμερα – Ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος; στην ΝΔ

από ttt

Σε μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση προέβη σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο γνωστός δημοσιογράφος, Ιορδάνης Ξανθόπουλος κάνοντας σύνδεση και με το «Σαν Σήμερα» της ημέρας (Δευτέρα, 29/11).

Η φωτογραφία, λοιπόν, που ανήρτησε ο κ.Ξανθόπουλος δείχνει τη στιγμή της συνέντευξης του τότε υποψήφιου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνη Σαμαρά  έξω από γνωστό εστιατόριο της οδού Μακεδονομάχων της πόλης των Σερρών. Η εν λόγω συνέντευξη είχε δοθεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση» και στην ίδια φωτογραφία διακρίνεται και ο εικονολήπτης, Στέφανος Παπατάσιος.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι «Σαν Σήμερα» (29/11/2009) Ο Αντώνης Σαμαράς εκλέγεται από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με ποσοστό 50,6% επικρατώντας της Ντόρας Μπακογιάννη,  που έλαβε 39,72% και του Παναγιώτη Ψωμιάδη με 10,22%. Για την ακρίβεια, τότε στις κάλπες είχαν προσέλθει 782.136 ψηφοφόροι.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος στην ίδια ανάρτηση , η εν λόγω φωτογραφία έρχεται από το βράδυ της Πέμπτης  29/10/2009  λίγο μετά την ομιλία, που είχε δώσει σε γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών, ο μετέπειτα Μεσσήνιος Πρωθυπουργός της χώρας.

 
  

Σχετικά Άρθρα