Αρχική Πολιτική Δήμος Σιντικής : Νέος πρόεδρος δημοτικου συμβουλίου

Δήμος Σιντικής : Νέος πρόεδρος δημοτικου συμβουλίου

από ttt

Με την πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής, ο κ.Κυριάκος Μαυροφρύδης εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής, μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του απερχόμενου Προέδρου κ.Γιώργου Τσίντσιου.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ κ.Παύλος Κορωνίδης, ως ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε δεκτή η παραίτησή του κ.Τσίντσιου.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο για τις υπηρεσίες του, πρότεινε για νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής τον κ.Κυριάκο Μαυροφρύδη. Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία, από την οποία ο κ.Μαυροφρύδης εξελέγη με ψήφους 20 υπέρ και 4 λευκά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης σημείωσε:

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο κ.Γεώργιο Τσίντσιο, που όλο το προηγούμενο διάστημα τήρησε με ευλάβεια τα καθήκοντά του. Επίσης, θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον νέο Πρόεδρο, ο οποίος εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία. Ο κ.Κυριάκος Μαυροφρύδης είναι ένας νέος άνθρωπος, τον οποίο θα στηρίξουμε όλοι μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας πετυχημένος Πρόεδρος Δ.Σ. Σιντικής».

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Σιντικής ευχαρίστησε τον κ.Δομουχτσίδη για την τιμή που του επεφύλαξε.

«Είναι μια νέα αρχή. Υπόσχομαι ότι θα είμαι Πρόεδρος όλων των Δημοτικών Συμβούλων και ευελπιστώ ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία με όλους. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο, που με πρότεινε για Πρόεδρο του Δ.Σ. Σιντικής, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο που με εξέλεξε».

 

Συγκινημένος, δήλωσε ο κ.Γιώργος Τσίντσιος, ο οποίος ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, που με πρότεινε και με εμπιστεύτηκε για Πρόεδρο Δ.Σ. Σιντικής για το διάστημα που διατέλεσα τα καθήκοντά μου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία που είχαμε. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος και σωστός. Εύχομ

 
  

Σχετικά Άρθρα