Αρχική Τοπικά Στους αγιασμούς του Παλλατίδειου Γυμνασίου & Λυκείου Σιδηροκάστρου και του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης

Στους αγιασμούς του Παλλατίδειου Γυμνασίου & Λυκείου Σιδηροκάστρου και του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης

από an

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τελέστηκε σήμερα σε όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά. Στις 09.30 το πρωί ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης επισκέφτηκε το Παλλατίδειο Γυμνάσιο και Λύκειο Σιδηροκάστρου, όπου ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριος τέλεσε τον αγιασμό.

Ο Δήμαρχος Σιντικής στην ομιλία του ευχήθηκε σε μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα «πρωτάκια», τα οποία για πρώτη φορά βρίσκονται στο σχολικό περιβάλλον του Γυμνασίου, αλλά και στους τελειόφοιτους, οι οποίοι όπως είπε, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Εν συνεχεία, μετέβη στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, όπου και εκεί τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριο, παρουσία Διευθυντών, εκπαιδευτικών και μαθητών του ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου.

Ο κ.Δομουχτσίδης ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, να έχουν μία καλή σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα και κάλεσε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19.

 
  

Σχετικά Άρθρα