Αρχική Κοινωνικά Σέρρες : Έκλεψαν μετασχηματιστές κατέστρεψαν αντλιοστάσια

Σέρρες : Έκλεψαν μετασχηματιστές κατέστρεψαν αντλιοστάσια

από ttt

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος

Εμμανουήλ Παππά, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, καθώς και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, είχαν ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη δύο Ελλήνων, για κλοπές.

 

Ειδικότερα, χθες (27 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα, εντοπίστηκαν, σε περιοχή των Σερρών, οι ανωτέρω να κινούνται με δύο οχήματα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα με σκοπό να διαφύγουν.

Ωστόσο, σύντομα εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν σε δύσβατη αγροτική περιοχή, ενώ τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, εντοπίστηκαν σε αγροτικό δρόμο, όπου τα είχαν προηγουμένως εγκαταλείψει.

 


Σε έρευνα των οχημάτων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, καλώδια μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης καθώς και ένας μετασχηματιστής ηλεκτρικής ενέργειας, που όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν αφαιρέσει, μαζί με έναν συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, νωρίτερα την ίδια ημέρα, από δύο σταθμούς παροχής νερού.

 

Τα κλοπιμαία, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Επίσης, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω για την παράνομη δραστηριότητά τους και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτά.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 
  

Σχετικά Άρθρα