Αρχική Κοινωνικά Προσοχή: Ανακαλείται παρτίδα μπισκότων Oreo

Προσοχή: Ανακαλείται παρτίδα μπισκότων Oreo

από an

Ανακαλείται παρτίδα των γνωστών μπισκότων Oreo. Η ανακοίνωση της εταιρείας.
Η εταιρεία Mondelez Ελλάς ανακοίνωσε πως ανακαλείται παρτίδα των γνωστών μπισκότων Oreo, καθώς περιλαμβάνουν αλλεργιογόνα συστατικά, χωρίς να αναφέρεται αυτό στη συσκευασία τους.

Ανακαλείται παρτίδα του μπισκότου Oreo Strawberry Cheesecake που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους καταναλωτές, ωστόσο αυτό δεν αναφέρεται στη συσκευασία τους στα ελληνικά.
Ειδικότερα, γίνεται λόγος για το μπισκότο Oreo Strawberry Cheesecake (154 γραμμάρια) με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό παρτίδας
Ανακαλείται παρτίδα μπισκότων Oreo
Ανακαλείται παρτίδα μπισκότων Oreo - Sputnik Ελλάδα, 1920, 01.09.2021
«Το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και καθόλα ασφαλές, και είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τους καταναλωτές πλην αυτών που είναι αλλεργικοί στα συγκεκριμένα συστατικά» επισημαίνει η εταιρεία και ενημερώνει πως περιέχουν: σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος.

Έχει ενημερωθεί, προληπτικά, και ο ΕΦΕΤ ενώ επισημαίνεται πως «αφορά αποκλειστικά και μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων της συγκεκριμένης παρτίδας και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος ή συσκευασία του προϊόντος Oreo».

 
  

Σχετικά Άρθρα