Αρχική Διεθνή Ολόκληρη βάση του τουρκικού στρατού και μαχητών καταστράφηκε στη Συρία

Ολόκληρη βάση του τουρκικού στρατού και μαχητών καταστράφηκε στη Συρία

από an

Τα τουρκικά στρατεύματα στη Συρία δέχθηκαν ισχυρή επίθεση – καταστράφηκαν οχήματα, αποθήκες όπλων και άρματα μάχης.

Οι θέσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία υπέστησαν μία από τις πιο βίαιες επιθέσεις από τους Κούρδους.

 Οι δυναμικές επιθέσεις  είχαν ως αποτέλεσμα, οι θέσεις του τουρκικού στρατού και των τρομοκρατών, τα θωρακισμένα οχήματα του τουρκικού στρατού, οχυρώσεις και αποθήκες με όπλα καταστράφηκαν, συγχρόνως σημειώθηκε η μεγαλύτερη απώλεια Τούρκων στρατιωτών κατά τον τρέχοντα χρόνο.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο ANHA, γίνεται ορατή η επίθεση στις θέσεις του τουρκικού στρατού, που οι Κούρδοι της Συρίας αποκαλούν κατακτητές.  Η επίθεση, προφανώς, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τον τουρκικό στρατό.  Τουλάχιστον 12 Τούρκοι στρατιώτες και 10 μαχητές εξαλείφθηκαν.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αρνείται μέχρι στιγμής να δώσει οποιαδήποτε επίσημα σχόλια για τους θανάτους  των Τούρκων στρατιωτών στην περιοχή Αλ-Μπαμπ.

 Είναι αξιοσημείωτο ότι πριν από λίγες ώρες ειδικές δυνάμεις του τουρκικού στρατού έφτασαν στο Αφρίν. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Άγκυρα να προετοιμάσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στα βόρεια και βορειοδυτικά της Συρίας, αν και δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο για αυτό από την τουρκική στρατιωτική διοίκηση, σύμφωνα με το Aviapro.

 

 https://www.echedoros-a.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα