Αρχική Παραπολιτικά Ο Τσίπρας συνταξιοδοτεί οριστικά και τον Φλαμπουράρη

Ο Τσίπρας συνταξιοδοτεί οριστικά και τον Φλαμπουράρη

από an

Άλλα καλοκαίρια, όπου κι αν έψαχνε κανείς τον Αλέξη Τσίπρα –ειδικά τα σαββατοκύριακα-, στην Αίγινα τον έβρισκε. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης φρόντιζε πάντα να φιλοξενεί τον πολιτικό γιο του με την σύντροφό του, Μπέτι, ενώ ήταν ένας στοργικός «παππούς» και για τα δύο παιδιά του πρώην πρωθυπουργού.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Φέτος, ο Τσίπρας μετέβη μόνο μία φορά στην Αίγινα για να παραστεί στο τραπέζι που διοργάνωσε ο Φλαμπουράρης για τη γιορτή του και την γιορτή της εγγονής του. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να στρώσει κάποιο κρεβάτι για κάποιον, καθώς ο Τσίπρας πήγε και έφυγε αυθημερόν. Όσοι άλλοι ήταν στην παρέα (από επιχειρηματίες και εργολάβους μέχρι πολιτικά στελέχη όπως η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης) κατάλαβαν ότι τίποτα πια δεν είναι ίδιο στη σχέση του «μέντορα» με τον πολιτικό «γιο» του…

Συνταξιοδότηση

Βεβαίως, όταν αυτό το θέμα ετέθη στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα από τακτικό συνομιλητή του σε συνάντηση που είχαν στην Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε το εξοχικό που νοικιάζει («κοψοχρονιά», όπως… όλοι θυμόμαστε) στο Σούνιο για να δικαιολογήσει γιατί ποια δεν εμφανίζεται συχνότερα στου «Σκοτάδη» ή στην Αιγινήτισσα με τον «κύριο Αλέκο».

Ωστόσο, το θέμα δεν είναι η βίλα στο Σούνιο, αλλά ότι εκ των υστέρων, ο Τσίπρας χρέωσε πολλές… ατυχείς ιδέες στον πρώην υπουργό Επικρατείας. Τού χρέωσε, επίσης, ότι τον έχει εκθέσει ενώπιον των Οικολόγων, αφού αρνείται εδώ και 1,5 χρόνο να παραιτηθεί από την έδρα του, ώστε να την καταλάβει η –«πράσινη» πρώτη επιλαχούσα.

Με άλλα λόγια, ο Φλαμπουράρης συμπεριλαμβάνεται πλέον στην λίστα των «γερόντων», που ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να «σπρώξει» εκτός ψηφοδελτίων, μπας και μείνει κάποια θέση για τους δικούς του.

lykavitos.gr

Σχετικά Άρθρα