Αρχική Παραπολιτικά Νέος αρχηγός τον Νοέμβριο στο ΚΙΝΑΛ

Νέος αρχηγός τον Νοέμβριο στο ΚΙΝΑΛ

από an

Επισπεύδονται κατά φαινόμενα οι εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ.
Η Φώφη Γεννηματά επιλέγει άμεση εκλογή ηγεσίας, ζητώντας από την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες. «Πάμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να κάνουμε την εκλογή και να την κερδίσουμε», είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Επιτάχυνση των διαδικασιών ζήτησε και ο Ανδρέας Λοβέρδος Οι πληροφορίες που διακινούνται τούτες τις ημέρες αναφέρουν ότι η Κεντρική Επιτροπή (το κομματικό όργανο που λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις) θα συνεδριάσει εκτός απροόπτου στις 26 Σεπτεμβρίου . Έτσι δεν αποκλείεται ο πρώτος γύρος να διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου.

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο η αρμόδια Επιτροπή να καταλήξει σε πρόταση οι εκλογές να γίνουν τον άλλο μήνα, δηλαδή τον Οκτώβρη.

Και οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία (Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης) θα έχουν τις επόμενες ώρες σειρά συσκέψεων και διαβουλεύσεων με τα επιτελεία τους αλλά και μεταξύ τους για την διασφάλιση μιας ενωτικής και πετυχημένης διαδικασίας μέσα στο φθινόπωρο.

lykavitos.gr

Σχετικά Άρθρα