Αρχική Κοινωνικά Επιμελητήριο Σερρών : Η Νεα ΚΑΠ στο επίκεντρο των εργασιών του SERRES AGRIBUSINESS ( φωτο )

Επιμελητήριο Σερρών : Η Νεα ΚΑΠ στο επίκεντρο των εργασιών του SERRES AGRIBUSINESS ( φωτο )

από ttt

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Μαλλιαράς, τόνισε τη σπουδαιοτητα ενημέρωσης για τη νέα ΚΑΠ κ επισήμανε την βαρύτητα που δίνει το Επιμελητήριο Σερρών στα αγροτικά ζητήματα, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση του ήδη υπάρχοντος αγροτικού τμήματος του Επιμελητηρίου. 

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπεριφειαρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ως συνδιοργανωτης του Συνεδρίου, και ως επίσημοι προσκεκλημενοι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, 
 
ο Υφυπουργος Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, δια επιστολής, οι Σερραίοι βουλευτές Αναστάσιος Χατζηβασιλειου, Λευτέρης Αβραμακης και Κώστας Μπουμπας καθώς και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσαφης. Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο Υφυπουργός Αγροτικής Αναπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στυλιος, Η Κοινοβουλευτικη εκπρόσωπος της Ν. Δ και τεως Υφυπουργος Αγροτικής Αναπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Αναπτυξης & Τροφίμων Χριστιανα Καλογήρου, ο Προϊστάμενος του τμήματος Χρηματοοικονομικων Ροών Δημήτριος Παππάς, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Απόστολος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, Σπύρος Μάμαλης, και ο Διευθυντής Αγροτικού Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς, Γιάννης Χανιωτακης. 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Όλοι οι συμμετέχοντες αγρότες συνεχαρησαν το Επιμελητήριο για την υψηλού επιπέδου ενημέρωση που τους παρείχε μεσω της συγκεκριμένης θεματικής ενοτητας για τη νεα ΚΑΠ.
Το SERRES AGRIBUSINESS συνεχίζεται αύριο Κυριακή με την ενότητα ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩ.
 
  

Σχετικά Άρθρα