Αρχική Πολιτική Σύσκεψη στο Μαξίμου για τους πυρόπληκτους- Μήνυμα πρωθυπουργού το απόγευμα

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τους πυρόπληκτους- Μήνυμα πρωθυπουργού το απόγευμα

από an

Συνεχείς οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου για τη στήριξη των πληγέντων από τις φωτιές σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία, Μεσσηνία. Στις 11 το πρωί
θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών. Νέο μήνυμα στον ελληνικό λαό θα απευθύνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός.

Αύριο, Τρίτη 10/8 στις 15:00, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο ενώ μέσα στην εβδομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο κ. Μητσοτάκης.

Στη σημερινή σύσκεψη θα υπάρξει συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, αρμόδιου για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιου Πετραλιά, του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Χρήστου Τριαντόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

 

ΦΩΤΟ(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

 ertnews.gr

 
  

Σχετικά Άρθρα