Αρχική Πολιτική Η ΚΕΔΕ άνοιξε λογαριασμό και καταθέτει 500.000 ευρώ για αναδασώσεις στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές

Η ΚΕΔΕ άνοιξε λογαριασμό και καταθέτει 500.000 ευρώ για αναδασώσεις στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές

από an

Η ΚΕΔΕ, μέλος της οποίας είναι ο Δήμος Σιντικής, άνοιξε ειδικό λογαριασμό, στον οποίο θα καταθέσει 500.000 ευρώ για αναδασώσεις. Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, η οποία φέρει τον τίτλο «Δες το Δάσος» και η οποία παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Αυγούστου μέσω τηλεδιάσκεψης. Ένα πρόγραμμα, με το οποίο η ΚΕΔΕ φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αναγέννηση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στις περιοχές που κάηκαν.

Προκειμένου αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί, η ΚΕΔΕ άνοιξε ειδικό λογαριασμό, στον οποίο μπορεί ο κάθε πολίτης ή επιχείρηση να καταθέσει ανώνυμα ή επώνυμα το ποσό που επιθυμεί και να συμβάλλει με αυτό τον τρόπο, ώστε να επιστρέψει το «πράσινο» στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές.

Ο αριθμός λογαριασμού, στον οποίο ο καθένας μπορεί να καταθέσει την προσφορά του είναι: GR6901100800000008001174807 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΕΔΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Η περιβαλλοντική καταστροφή στις περιοχές όπου εκδηλώθηκαν οι φωτιές είναι τεράστια και πλέον απαιτούνται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου το όλο πρόβλημα να αντιμετωπιστεί. Από αυτή τη νέα «μάχη» δεν πρέπει να λείψει κανείς! Η ΚΕΔΕ έδωσε το έναυσμα και μας καλεί όλους να φροντίσουμε το περιβάλλον! Άλλωστε το περιβάλλον είναι δικό μας!

 
  

Σχετικά Άρθρα